Theaterduo kleine prettige stoornis doet zijn naam alle eer aan: klein. Uiteraard, ze zijn met twee. Zeker prettig en duidelijk gestoord. Mijn schoonzus had enthousiast verteld over een huiskamertoneel dat zij samen met haar vriendinnen had georganiseerd. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ondertussen heeft kleine prettige stoornis al drie maal de tocht gemaakt van Gent naar onze Kempense huiskamer. Het is telkens genieten. Katrijn en Priskilla zijn ontwapenend naturel. Je zit bij wijze van spreken bij hen op de schoot. En daarbij zit je op het puntje van je stoel. Met verbaal vuurwerk, lichaamstaal en het betere “oogwerk” serveren ze fijntjes en met de nodige humor de mooie en scherpe kantjes van de liefde, van het leven, van ons lijf,... Onze vrienden gaan ook telkens gretig in op momenten van interactie. Een aanrader voor iedereen die open staat voor eens iets anders.


Lieve, Grobbendonk

 

 

We kijken altijd opnieuw uit naar een volgende intieme, integere, professionele, hartelijke opvoering. Een lach en een traan, sexy, beklijvend, speels theater in een gezellig kader, genieten met een warm hart en een brede glimlach. Meer van dat!

 

Gaby, Varsenare

 

 

Ik had zelf ‘De liefde in drie bedrijven’ gezien in de Gentse Feesten en ik heb toen zo gelachen dat ik vrienden en familie trakteerde op een voorstelling ter gelegenheid van mijn verjaardag in mijn living. Dat was zo meegevallen dat ik hen elk jaar voor een ander stuk uitnodigde. Het schept een band tussen de aanwezigen en het is een goed argument om iedereen op tijd op een feestje te krijgen ;-). Dus gewoon leuk om te doen.

 

Liesbeth, Heusden

 

 

De voorstellingen van kleine prettige stoornis zijn telkens iets waar ik ongelooflijk naar uitkijk. Met ‘Ge moet niet bang zijn’ heb ik nu al mijn vierde achter de rug en telkens weer verbaast het mij hoe inventief, schitterend gespeeld, en brandend actueel hun performances zijn!

De meeste voorstellingen heb ik georganiseerd voor mijn vrienden en telkens weer kan ik rekenen op een enthousiast “ja” om erbij te zijn. De aan huis optredens zijn super. De gezelligheid van de eigen woonkamer, in combinatie met de crazy, uit-de-band-springende actrices, mondt telkens uit in een ontspannen, humorvolle avond! 

Het leuke is, dat verschillende van onze vrienden dit doorvertellen aan hun eigen vriendenkring en er zo een soort van kleine prettige stoornis fanclub ontstaat.

Iets om nooit meer te missen!

 

Vroni, Gent

 

 

Waarom kleine prettige stoornis zo goed is?

Wij boekten reeds verschillende voorstellingen voor diverse activiteiten zowel privé als in de zakensector. Telkens met het gepaste theaterstuk voor het publiek dat wij hiermee trachtten te boeien. En het werkte… Mensen (en ook wij) waren telkens zeer enthousiast.

De kracht zit in: zeer goede acteurs die zeer close theater brengen. Ze hebben niet veel nodig om een setting te creëren die zeer functioneel is. Ze gebruiken ook interactief theater en toeschouwers zitten in het stuk verweven.

Huiskamertheater is absoluut het juiste woord want wij hebben ze reeds geboekt in een zaal, in een kinepraktijk, in een woonkamer. Het heeft een enorme kracht dat de acteurs bij wijze van spreken bijna op je schoot zitten.

Het is lachen , het is af en toe slikken maar het is vooral veel lachen… alle emoties worden bewandeld. 

Theatergezelschap kleine prettige stoornis is zeker een aanrader om jouw feest, familiebijeenkomst of teambuilding… meer glans te geven.

Achteraf is het ook leuk om met de acteurs nog even na te genieten van de voorstelling.

Kortom wij wachten op het nieuwe stuk om hen weer te boeken voor één of andere activiteit want ze zijn enig!

 

Fred, Vilvoorde